Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Зелений борщ

За моїм рецептом

ЛЮБІ ДРУЗІ!

Давайте приготуємо на на обід смачний та вітамінний – Зелений Борщ!
Я пропоную свій варіант його приготування.
В моїй сім’ї полюбляють пісний варіант і без додавання іншої зелені окрім щавля.
Але Ви, за бажанням, можете варити його на бульйоні і додати улюблену зелень.

Нам знадобиться:

  • 2 відварених яйця
  • 1 пучок щавля
  • 1 буряк
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 2-2,5 л. води чи бульйону
  • 2-3 ст.л. рослинної олії
  • 1- 2 ст.л. томат пасти чи 1-2 помідори
  • 600-800 г. картоплі (залежить від того який борщ ви полюбляєте густий чи ні)
    сіль, цукор за смаком

 

Порізану невеличкими шматочками картоплю закинути в киплячу воду чи бульйон. Варити ~20 хвилин до приготування
Для засмажки моркву та буряк тремо на крупній тертці.
Цибулю ріжемо невеличкими кубіками.
На розігріту пательню наливаємо олію і викладаємо цибулю та моркву, пасеруємо під кришкою на невеликому вогні 2- 3 хвилини.
Додаємо буряк та вливаємо 2-3. ст. л. води. Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо, періодично помішуючи 5 хвилин.
Потім додаємо томатну пасту або помідори і ще тушкуємо 2-3 хвилини разом під кришкою.
Щавель мілко ріжемо.
Яйця ріжемо крупно.
Коли картопля зварилась, додаємо щавель, засмажку, яйця, сіль та цукор за смаком.
Доводимо до кипіння.
Накриваємо кришкою, виключаємо вогонь і залишаємо постояти 15-20 хвилин.

Дуже смачно з сметаною, чорним хлібчиком та салом

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=q1Lu67PCQdo

Схожі рецепти

Незвична та смачна окрошка – рецепт літнього супу
Вечеря, Літній суп, Обід, Сніданок
Тушкований перець без рису
Вечеря, Страви з овочів
Курячі відбивні в хрусткій паніровці
Вечеря, Випічка, Обед, Сніданок
Смачний плов на пательні
Вечеря, Обід, Перша страва