Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Заварний крем як морозиво

Любі Друзі!
Готуємо смачнючій заварний крем зі смаком морозива пломбір!
Його можна використовувати для прошарування коржів для торта відразу після приготування, або поставити в холодильник і потім використовувати.

Нам знадобиться:

2 жовтка або 1 яйце
500 мл. молока
150 г. цукру (6 ст. л)
60 г. крохмалю або 3 ст. л. (повні) борошна. (Я використовувала борошно)
2 – 3 ч.л. ванільного цукру
180 – 200 г. м’якого масла

СМАЧНОГО!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=TMXaiCNWCcQ

Схожі рецепти

Гарбузові кекси
Випічка, Десерт, До чаю
Піца!
Вечеря, Випічка, Обід
Простий рецепт паски
Великодня випічка, Випічка, До чаю
Два рецепти глазурі для покриття пасочок
Великодня страва, Випічка, Десерт