Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Заливний пиріг на розсолі. Без кефіру

Любі друзі!

Захотілось приготувати заливний пиріг, а кефіру, сметани, майонезу і навіть яйця немає в холодильнику? Не біда, якщо у Вас залишився розсол або маринад!
Дуже смачний, пухкий пиріг за лічені хвилини з будь-якою начинкою.
Можна готувати навіть в Піст!
Приготуйте, Вам обов’язково сподобається

ФОРМА 26 см.

Нам знадобиться:
400 мл. розсолу або маринаду (бажано теплого) від огірків, помідорів чи капусти
100 мл. рослинної олії
50 г. цукру (2 ст.л. з гіркою)
2 ч.л. розпушувача
400 г. борошна.
300 г. будь- якої начинки (в мене тушкована капуста)
100 мл. води + 1/3 ч.л. соди
кунжут
олія для змащення

В теплий розсол додати цукор та ретельно розмішати до розчинення.
Додати поступово борошно і розпушувач та вінчиком замісити тісто.
Форму змастити олією і вилити половину тіста. Розрівняти по поверхні форми і викласти начинку, не доходячи до країв тіста.
Зверху викласти другу частину тіста і розрівняти. За бажанням посипати кунжутом.

ВИПІКАТИ В РОЗІГРІТІЙ ДУХОВЦІ 180°- 190°С 30   хвилин.

В 100 мл. води розвести 1/ 3 ч.л. соди.
Дістати пиріг і змастити водою з содою.

Поставити ще в ДУХОВКУ 180°- 190° НА 15- 20 хвилин.( до золотавості і сухої палички)

Дістати пиріг і змастити його рослинною олією.
Дати трохи охолонути і подавати.

СМАЧНОГО!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=1FQEuJiObuM

Схожі рецепти

Пряна паска на рослинній олії
Великодні страви, Випічка, До кави
Хачапурі на пательні за 10 хвилин
Вечеря, Випічка, Грузинська кухня, Обід, Сніданок, Швидкі страви
Паска на Великдень
Великдень, Випічка, Пасха, Свято
Чотири смачні та різноманітні страви з кабачків на кожен день
Вечеря, Літні страви, Обід, Страви з кабачків, Страви з овочів, Швидкі рецепти
Риба по-єврейськи
Єврейська кухня, Вечеря, Обід, Рибні страви, Страви до пива