Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Заливний пиріг “кіш” з цибулею

Французька кухня на Український лад

Любі друзі!
Замахнемося на Французьку кухню ?
Візьмемо наші продукти, а смак вийде не гірше ніж у Французькій пекарні.
Кіш з цибулею дуже смакує з келихом вина, але і просто до чаю – смакота!

Нам знадобиться:

Для тіста:
220 г. борошна (7 з гіркою ст.л.)
100 г. розтопленого масла (якщо не маєте, то можна якісний маргарин)
5 – 6 ст.л. молока або води (дивіться по тісту)
сіль за смаком

Начинка:
200 г. цибулі порей (якщо не маєте цибулі порей сміливо заміняйте її на звичайну. Тільки поріжте пером або півкільцями.)
100-150 г. сиру
2 яйця
сіль, перець за смаком

Заливка:
130 – 150 г. молока
2 яйця
сіль, перець за смаком

Замісити тісто. ( довго не вимішуйте) Викласти його в форму і сформувати бортики, наколоти дно виделкою.
Цибулю порізати викласти в розтоплене масло на пательню. Приспустити до пом’якшення.

2 яйця змішати з тертим сиром, цибулею, додати сіль та перець за смаком.

Молоко змішати з яйцями, сіллю і перцем.

В форму з тістом викласти начинку і залити заливкою.

Випікати при 180°С 45 – 50 хвилин ( але дивіться по своїй духовці)

Форма діаметр 24 см.

Доставати з форми краще охолодженим.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=s2v_2SlFHwA

Схожі рецепти

Салатик з кабачком за 5 хвилин
Обід, Салати, Сніданок
Швидке та смачне цукрове печиво з кефіру та яйця
Випічка, До кави, До чаю, Домашня випічка, Печиво
Печиво “Трюфель”!
Випічка, До кави, До чаю, Печиво