Як зробити розпушувач та ванільний цукор
Любі Друзі!
Завжди, коли потрібно щось спекти, нам треба розпушувач або ванільний цукор. Пропоную Вам робити їх самостійно, щоб не залежити від обставин і насолоджуватись ароматною та пухкою випічкою.
Я вже багато років не купую в магазині розпушувач, а ось цукор почала робити десь рік тому і я в захваті! Тому ділюсь з Вами!
Для Розпушувача нам знадобиться:
6 ч.л. борошна
6 ч.л. крохмалю (любого)
5 ч.л. соди
3 ч.л лимонної кислоти
Все ретельно перемішати. Зберігати в щільній тарі. Перед використанням перемішати!
Мішати і набирати сухою ложкою!
Для Ванільного цукру нам знадобиться:
1 пакетик ваніліну 2гр.
10-15 ч.л. цукру (за бажанням насиченості аромату)
Ретельно перемішати. Зберігати в щільній тарі.
СМАЧНОГО!
https://www.youtube.com/watch?v=xrDuln9zEzw