Вишневий конфітюр для пиріжків або начинки в торт
Любі Друзі!
Приготуємо вишневий конфітюр з замороженої або свіжої вишні.
Можна їсти просто так чи в пиріжки, булочки або як начинка в торт.
Це дуже смачно та легко готується!
Нам знадобиться:
400 г. вишень (якщо заморожені то розморозити, сок злити, але трошки залишити)
150 г. цукру
50 мл. холодної води
15 – 20 г.. крохмалю
Варити на середньому вогні.
Вишню змішати з цукром, довести до кипіння і додати крохмаль розведений у холодній воді.
Ретельно перемішуючи, варити після закипання до загущення.
Зняти з плити, перелити в іншу ємність, накрити плівкою в контакт. Охолодити.
Використовувати за бажанням.
Конфітюр виходить не дуже густий з цілими ягідками.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=BjR-09TBGZg