Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Вишневий конфітюр для пиріжків або начинки в торт

Любі Друзі!
Приготуємо вишневий конфітюр з замороженої або свіжої вишні.
Можна їсти просто так чи в пиріжки, булочки або як начинка в торт.
Це дуже смачно та легко готується!

Нам знадобиться:

400 г. вишень (якщо заморожені то розморозити, сок злити, але трошки залишити)
150 г. цукру
50 мл. холодної води
15 – 20 г.. крохмалю

Варити на середньому вогні.

Вишню змішати з цукром, довести до кипіння і додати крохмаль розведений у холодній воді.
Ретельно перемішуючи, варити після закипання до загущення.
Зняти з плити, перелити в іншу ємність, накрити плівкою в контакт. Охолодити.
Використовувати за бажанням.
Конфітюр виходить не дуже густий з цілими ягідками.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=BjR-09TBGZg

Схожі рецепти

Заварний крем як морозиво
Випічка, Крем, Різне
Рулет з лаваша з курячим фаршем
Випічка, До вечері, До обіду, Закуски
Великодній Віночок
Великодня випічка, Випічка, Свято
Піцца ‘5 хвилинка’
Бистро та смачно, Випічка, Лениві рецепти