Свиняча печінка по-домашньому: м’яка та смачна
М’яка свиняча печінка за лічені хвилини! Смакота до будь-якого гарніру, яка тане у роті! Готуємо свинячу печінку яка тане у роті і сподобається всім. Готується швидко і просто! Нам знадобиться: 500 г. свинячої печінки (але можна будь яку) 1 велика цибуля 50-100 мл. води олія для смаження сіль за смаком Печінку краще трохи вимочити в […]
М’яка свиняча печінка за лічені хвилини! Смакота до будь-якого гарніру, яка тане у роті!
Готуємо свинячу печінку яка тане у роті і сподобається всім.
Готується швидко і просто!
Нам знадобиться:
500 г. свинячої печінки (але можна будь яку)
1 велика цибуля
50-100 мл. води
олія для смаження
сіль за смаком
Печінку краще трохи вимочити в воді ( Я вимочувала 30 хвилин. Один раз міняла воду.)
Видалити великі протоки і нарізати не маленькими шматочками.
Цибулю нарізати чвертькільцями і на середньому вогні підсмажити помішуючи.
Печінку обваляти в борошні і викласти на підсмажену цибулю.
Перемішати.
Швидко обсмажити ~ по 2 хвилини з кожної сторони.
Додати сіль за смаком і воду.
Накрити кришкою і тушкувати ~3 хвилини.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Z47x4s6TdSQ