Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Святковий курячий рулет “Царський”

Це так Смачно, що У Вас Будуть Просити Рецепт!

Любі друзі!

Пропоную приготувати смачний та соковитий курячий рулет.
Його неперевершений смак ще довго будуть згадувати Ваші гості та рідні!

Нам знадобиться:
500 г. курячого фаршу
100 г. сиру (різаного або тертого)
100 г. грудинки чи бекону
1/2 невеличкого солодкого перцю
100 г. моркви по-корейський
петрушка порізана (я брала песто з петрушки)
1 ч. л солодкої паприки
сіль, перець за смаком

В фарш додати сіль, перець. солодку паприку.
Добре вимішати та відбити.
Руки змочити водою і викласти на листі пергаменту фарш в вигляді прямокутника.
На нижній край викласти половину сиру, зверху половину моркви, перець, петрушку. Прикрити другою половиною моркви і сира.
За допомогою пергаменту щільно скручуємо в рулет.
Зверху на рулет викладаємо грудинку (бекон) та загортаємо в пергамент.

ДАЄМО РУЛЕТУ 20 ХВИЛИН ПОЛЕЖАТИ НА СТОЛІ

Потім ставимо в ДУХОВКУ НА 180°С НА 40 ХВИЛИН

Після закінчення часу, дістаємо рулет і розгортаємо пергамент.

Ставимо в ДУХОВКУ НА 10 ХВИЛИН

Подавати можна як в гарячому так і в холодному вигляді.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=pI1-tyn5kTs