Смачна творожна паска на Великдень
Пропоную приготувати смачну творожну паску без зайвих затрат і витраченого часу. Ніжний вершковий смак та кремова структура сподобається всім. Готується дуже легко та просто!
Нам знадобиться:
– 400 г. творога
– 120 г. сметани
– 130-150 г. цукру
– 50 г. м’якого вершкового масла
– 2 ч.л. ванільного цукру
– 2 ч.л. желатину ( 7 г.)
– 50 мл. молока
– 30 г. цукатів
– 30 г. родзинок
– 30 г. журавлини
– марля
– пасочниця
– цукати для прикрашання за бажанням
Залишити в холоді на 4-5 годин або на ніч.
Смачного
Зі святами!
https://www.youtube.com/watch?v=3OGd_sMHPCE