Скумбрія маринована
За 2 години
Любі друзі!
Приготуйте цю смачну рибку!
Часу займе небагато, але на смак вона неперевершена!
Так можна солити не тільки скумбрію, але і оселедця.
Нам знадобиться:
500 г. скумбрія (можна трохи менше, тоді зменшуйте час маринування)
2 ст.л. солі
1 цибуля
олія за бажанням
Тушку риби розрізати та вийняти нутрощі.
Зачистити чорну плівку всередені.
Зрізати плавники та хвіст.
Добре вимити та промокнути серветками.
Нарізати нетовстими шматочками. Коден шматочок обмакнути в сіль з усіх боків. Кладемо в ємність, накриваємо кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 2 години.( можна трохи менше, але не більше, бо пересолиться)
Після 2 годин рибу ретельно промити і просушити серветками.
Цибулю нарізати півкружальцями. Перекладаємо рибку в іншу ємність пересипаючи цибулькою. За бажанням полити олією.
Можна їсти відразу, або накрити і поставити в холодильник.
СМАЧНОГО!
https://www.youtube.com/watch?v=WdtR-splAcM