Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Скумбрія маринована

За 2 години

Любі друзі!
Приготуйте цю смачну рибку!
Часу займе небагато, але на смак вона неперевершена!

Так можна солити не тільки скумбрію, але і оселедця.

Нам знадобиться:
500 г. скумбрія (можна трохи менше, тоді зменшуйте час маринування)
2 ст.л. солі
1 цибуля
олія за бажанням

Тушку риби розрізати та вийняти нутрощі.
Зачистити чорну плівку всередені.
Зрізати плавники та хвіст.

Добре вимити та промокнути серветками.
Нарізати нетовстими шматочками. Коден шматочок обмакнути в сіль з усіх боків. Кладемо в ємність, накриваємо кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 2 години.( можна трохи менше, але не більше, бо пересолиться)
Після 2 годин рибу ретельно промити і просушити серветками.
Цибулю нарізати півкружальцями. Перекладаємо рибку в іншу ємність пересипаючи цибулькою. За бажанням полити олією.
Можна їсти відразу, або накрити і поставити в холодильник.

СМАЧНОГО!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=WdtR-splAcM

Схожі рецепти

Буженина зі Свинини в Скороварці або Мультиварці
М'ясні блюда, Мультіварка-скороварка, Обід
Курка в сметанному соусі з цибулею та часником
Вечеря, Випічка, До гарніру, Обід
Швидкий весняний заливний пиріг з шпинатом та зеленню
Весняні страви, Випічка, Обід, Сніданок