Рецепт густого варення з аличі без стерилізації
ЛЮБІ ДРУЗІ!
Смачне, ароматне і густе варення з аличі — ідеальний спосіб зберегти смак літа!
У цьому відео я покажу простий рецепт без стерилізації, який підходить навіть для початківців. Мінімум інгредієнтів — максимум користі та задоволення!
Нам знадобиться:
2 кг. аличі з кісточкою
~ 1,5 кг цукру
Відварити аличу з кісточкою 20 ХВИЛИН.
Перетерти, прибрати кісточки і зважити пюре.
Цукру додати стільки ж, скільки вийшло за вагою пюре.
( в мене вийшло ~ 1кг.500 г. пюре і я додала 1кг.500 г. цукру )
Проварити, постійно помішуючи 20 ХВИЛИН
Розкласти в стерилізовані банки і закатати кришками.
НЕ УКУТУВАТИ!
Після охолодження варення стає густішим і дуже смачним
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=vN63VipoL_Y