Млинці-сінабон
Вишуканий смак ароматних млинців підкорить смакові рецептори Ваших близьких! Швидко, смачно, незвично!
Любі друзі!
Давайте приготуємо дуже смачні млинці-сінабон.
Нам знадобляться:
Для тіста:
150 г. борошна
1 стакан молока (200 мл.)
1 яйце
1 ст.л. олії
2 ст.л. розпушувача
дрібка солі
Корична начинка:
5 ст.л. цукру
50 г. розтопленого вершкового масла
1/2 ст.л. кориці
Глазур:
150 г. сметани (у мене 15%)
1 ч.л. ванільного цукру
2- 3 ст.л. цукрової пудри
Для тіста:
Борошно змішати з розпушувачем.
Яйце збити в піну з дрібкою солі, додати олію та молоко – перемішати.
Додати борошно в яєчно- молочну суміш, ретельно перемішати.
Для начинки:
Змішати цукор, корицю та розтоплене масло.
Викласти суміш в мішечок (пакетик, файлик)
Потім відрізаємо кінчик.
Для глазурі:
Змішати сметану, ванільний цукор та цукрову пудру.
Розігріти пательню.
Смажимо на середньому вогні.
Пательню нічим не змащуємо.
Кладемо тісто на неї і відразу спіралькою наносимо начинку.
Смажимо поки не стануть матовими краї млинця і перевертаємо.
Друга сторона смажиться швидше.
Може при смаженні підтікати начинка, то нічого страшного?
На пательні залишається карамель. Її можна очистити і покласти на сінабон(це смачно?)
Млинці краще складати в стопочку(так вони довше будуть тепленькими)
Після того як посмажили всі млинці, то змащуємо їх глазур’ю і знову складаємо один на одний.
(так вони краще просочуються)
Дуже рекомендую приготувати!
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=NCavf5Xsvu0