Простий рецепт паски
Найсмачніша великодня випічка за 2 години
Великодня випічка, яка готується швидко та просто.
Так просто і легко!
ФОРМИ 10х10-12 см. 4 – 5 штук.
Нам знадобиться:
ОПАРА:
2 ст.л. цукру
20 г. свіжих дріжджів
50 мл. молока
Залишити на 15 хвилин.
ТІСТО:
5 яєць
500 г. борошна
170-200 г. цукру
150 г. розтопленого вершкового масла
2 ч.л. ванільного цукру
150 мл. молока
дрібка солі
НАЧИНКА:
100-150 г. цукатів
цедра лимона
Замішане тісто розтояти в холодильнику 1 годину.
Потім дістати і додати цукати і лимонну цедру.
Розложити на 1/3- 1/2 по формам.
Залишити на 5 -15 хвилин.
Випікати при 180°С 30-35 хвилин до сухої палички.
ГЛАЗУР:
6-8 ст.л. згущеного молока
6-8 ст.л. сухого молока
СМАЧНОГО!!!
ЗІ СВЯТОМ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=gzkD7h_I3kE