Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Печений перець без оцту та смаження

Якщо бажаєте доповнити свій обід чи вечерю овочевою смакотою, то рекомендую приготувати ці закусочні перці!
Можно їсти самостійно, додавати до бутербродів чи гарнірів.
Робиться елементарно, з мінімумом бюджету та часу.

Нам знадобиться:
5-6 солодких перців
2-3 зубка часнику
2 ст.л. олії
невеличкий пучок петрушки
sіль за смаком
Якщо бажаєте, можна додати 1/2 -1 ч.л. оцту, але я не додаю.

Перець запекти в АЕРОГРИЛІ 180°С 15 хвилин або в ДУХОВЦІ 200°С 15-20 хвилин.
Після приготування перець вийняти, покласти в ємність і накрити плівкою чи кришкою.
Залишити охолоджуватись до теплого стану.

Петрушку нарізати.
Часник мілко подрібнити.

Після охолодження перцю, зняти з нього шкірочку і почистити від зерняток.
Нарізати шматочками.
Сік, який буде в перцях не виливати, додати його в ємність для маринування.
Нарізані шматочки перцю покласти в ємність.
Додати сіль, олію, подрібнений часник і петрушку.
Перемішати.
Накрити кришкою і залишити мінімум на 1 годину, але краще на ніч.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=DEm9x7mcmmw

Схожі рецепти

Рулет з лаваша з курячим фаршем
Випічка, До вечері, До обіду, Закуски
Баклажани з помідорами та сиром без смаження
Без смаження, Вечеря, Закуски, Обід
Соте з баклажанів
Вечеря, Обід, Овочі