Наливний Карамельний Торт “Медівник”
без розкочування тіста
Доброго дня, любі Друзі!
Приготуємо смачний, соковитий тортик з карамельно-медовим смаком.
Готується він не складно, а на смак просто приголомшливий! Вразьте своїх близьких смакотою?
Нам знадобиться:
ДЛЯ ТІСТА:
3 яйця
250 г. борошна (12 ст. л з гіркою)
150 г. цукру
150 г. меду (~ 3 ст. л з гіркою)
1 ч.л. соди
1/2 ч.л. солі
ДЛЯ КРЕМУ:
350 г. сметани
350 г. вареного згущеного молока
100 г. смажених та подрібнених улюблених горіхів
ДЛЯ ПРОПИТКИ:
1 з горкою ст.л меду
150 мл. гарячої води
Форма розміром 21 см.
Форму перед випіканням змастити маслом та постелити на дно пергамент.
Випікати при 180°С ~45 хвилин, до сухої палички.
Корж після випікання охолодити та розрізати на 3 коржі. Верхню шапочку з коржа зрізати та подрібнити. Всі 3 коржа добре просочити пропиткою та змастити кремом. Присипати крихтою з верхньої шапочки та залишити на 2 години на столі, а потім перенести в холоді. В холоді 3-6 годин, а краще – на ніч.
Я розрізала через 1 годину в холоді (не витримала?), то крем ще не зовсім стабілізувався. А ось на слідуючий день все було супер!
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=nRK6ultkETI