Млинці з творогом
Любі друзі!
Бажаєте здивувати близьких незвичайною подачею звичайної страви?
Приготуйте млинцевий торт троянда!
Смачно, швидко, незвично!
Нам знадобиться:
Тісто:
2 яйця
300 мл. молока
80 г. сметани (~4 ст. л.)
1 ст.л. цукру
1/4 ч.л. соди
120 г. борошна ( 4 ст. л. з горкою)
1 ст.л. олії
дрібка солі
масло для змащування країв
Начинка:
300-350 г. творога
2 – 3 ст.л. сметани
2 – 3 ст.л. цукрової пудри (або за смаком)
1 ч. л. ванільного цукру
джем
Для тіста:
Яйця, цукор, сіль, сметану перемішати. Додати соду, перемішати і влити кипляче молоко.
Ретельно все розмішати і додати олію. Перемішати і дати тісту відпочити 5 хвилин.
Для начинки:
В творог додати цукрову пудру, ванільний цукор і сметану. Перебити блендером.
Спекти млинці. У кожного млинця змащуємо маслом тільки краї. Дати їм охолонути.
В мене вийшло 10 млинців.
Діаметр пательні 22 см.
Для троянди пішло 8 млинців.
4 млинця змащуємо не до країв начинкою і додаємо джем. Складаємо навпіл.
Низ млинця промащуємо начинкою і накладаємо краями один на одного. Скручуємо в бутон. Ставимо його на тарілку і притискаємо.
Змащуємо ще 4 млинця, але не промащуємо їх джемом,а теж складаємо їх навпіл і низ промащуємо начинкою. Але тепер, кожен млинець обкручуємо навколо бутона(притискаємо).
Фіксуємо (я зафіксувала пакетами )
Ставимо в холод на 30 хвилин чи 1 годину.
Розгортаємо від пакетів, притрушуємо цукровою пудрою.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9Y_iyM0V5VE