Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Леніві суші – швидкі та смачні кульки з рису

Немає часу або бажання крутити суші? Тоді цей рецепт лінивих суші для вас!

Відварений рис та недорогі продукти зроблять цей рецепт легким та доступним. Замість дорогої риби та сирів ми використовуємо крабові палички та обрізки червоної риби.

**РИСОВА ОСНОВА**:
200 г. сирого круглозернистого рису
240 мл. води
Варять на малому вогні під кришкою 15 хвилин. Потім виключити, накрити рушником і залишити ще на 15 хвилин.

**ЗАПРАВКА**:
2 ст.л. яблучного оцту
2 ч.л. цукру
1 ч.л, солі
Добре розмішати до розчинення солі та цукру

До готового рису додати заправку, перемішати і залишити для охолодження.
Поділити охолоджений рис на дві ємності.

**1 ВАРІАНТ**:
200 г. відвареного рису
100 г. крабових паличок
1/2 огірка
1,5 листа норі (або невелика коробочка)
50 г. вершкового м’якого плавленого сиру
1 ч.л. майонезу
трохи зеленої цибулі
обсмажений кунжут

**2 ВАРІАНТ**:
200 г. відвареного рису
100 г. обрізків червоної риби
1/2 огірка
1,5 листа норі (або невелика коробочка)
80 г. вершкового м’якого плавленого сиру
1 ч.л. майонезу
кунжут для прикрашання

Смачного!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=NAa5-gmyRac

Схожі рецепти

Швидкі відбивні з фаршу
М'ясні блюда, Обід
Котлети Української кухні
Вечеря, М'ясні блюда, Обід, Свята
Млинці на любий смак
Випічка, Масляна неділя, Сніданок
Сосиски в тісті або Хот-дог
Випічка, Перекуси, Сніданок
Курячі фрикадельки з ніжним молочним соусом
Вечеря, До гарніру, М'ясна страва, Обід