Леніві суші – швидкі та смачні кульки з рису
Немає часу або бажання крутити суші? Тоді цей рецепт лінивих суші для вас!
Відварений рис та недорогі продукти зроблять цей рецепт легким та доступним. Замість дорогої риби та сирів ми використовуємо крабові палички та обрізки червоної риби.
**РИСОВА ОСНОВА**:
200 г. сирого круглозернистого рису
240 мл. води
Варять на малому вогні під кришкою 15 хвилин. Потім виключити, накрити рушником і залишити ще на 15 хвилин.
**ЗАПРАВКА**:
2 ст.л. яблучного оцту
2 ч.л. цукру
1 ч.л, солі
Добре розмішати до розчинення солі та цукру
До готового рису додати заправку, перемішати і залишити для охолодження.
Поділити охолоджений рис на дві ємності.
**1 ВАРІАНТ**:
200 г. відвареного рису
100 г. крабових паличок
1/2 огірка
1,5 листа норі (або невелика коробочка)
50 г. вершкового м’якого плавленого сиру
1 ч.л. майонезу
трохи зеленої цибулі
обсмажений кунжут
**2 ВАРІАНТ**:
200 г. відвареного рису
100 г. обрізків червоної риби
1/2 огірка
1,5 листа норі (або невелика коробочка)
80 г. вершкового м’якого плавленого сиру
1 ч.л. майонезу
кунжут для прикрашання
Смачного!
https://www.youtube.com/watch?v=NAa5-gmyRac