Курячі шлуночки в мультиварці-скороварці
М'які та ніжні!
Любі друзі!
Якщо ви маєте таку помічницю як Скороварка на Вашій кухні, то пропоную приготувати страву, яка буде часто на Вашому столі в обід чи вечерю!
Для підготовки Вами задіяного часу буде витрачено мало, а весь час приготування візьме на себе Скороварка.
Шлуночки виходять м’якими, ніжними та ароматними.
Нам знадобиться:
600 – 700 г. курячих шлуночків
200 г. соусу або 3 ст. л. томатної пасти
300 мл. води
1 морква
1 цибуля ( в мене декілька, бо маленькі)
2 ст. л. сметани
2 – 3 ст.л. олії
1/2 ч.л. сухого часнику
1/2 ч.л. хмелі-сунелі
1/2 ч.л. карі
1/2 ч.л. паприки
сіль за смаком
трохи цукру
Цибулю порізати кубіком, моркву натерти на крупній терці.
Скороварку поставити на Режим: Смаження (Жарка)
Влити олію, трохи її прогріти і додати цибулю та моркву.
Трохи протушити, помішуючи.Додати почищені та порізані шлуночки. Потушити до зміни кольору.
Додати спеції, сметану, соус(або томат. пасту), влити воду. Підсолити і додати трошки цукру для балансу смаку.
Довести до кипіння. Закрити кришку ( клапан закритий)
Виключити Режим: Смаження( Жарка)
Включити Режим: Тушкування на 40 Хвилин.
Після закінчення програми і спуску тиску відкрити кришку.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=NfVVjEF4KXI