Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Кремове різотто з того що є!

Любі друзі!

Приготуємо Різотто з інгредієнтів які має кожна господиня на звичайній кухні і при цьому смак страви не втратить своєї неповторності.
Так, можливо буде не аутентично, але дуже смачно!

Нам знадобиться:
ВИКОРИСТОВУЮ СТАКАН 200 мл.
200 – 300 г. шампіньонів
3 ст.л. олії
2 зубка часнику
1 цибуля
50 г. вершкового масла
1 стакан рису (круглого)
3 ст. води (600 мл.) або бульйону
50 г. твердого сиру (в мене маасдам)
сіль або 2-3 бульонних кубіка
зелень за смаком (в мене петрушка)

Сир половину нарізати на пластинки, а іншу тремо на грубій терці.

Гриби нарізати пластинками, покласти на суху нагріту пательню і випарувати вологу. Додати половину олії, трохи посмажити і додати 1 подрібнений зубок часнику. Трохи посмажити разом. Перекласти в іншу ємність.

Пательню знову нагріти, додати олію та вершкове масло, розтопити. Додати порізану мілким кубіком цибулю і на невеликому вогні пасеруватм до зміни кольору цибулі. Потім додати другий подрібнений зубок часнику і трохи потушкувати разом.

Додати промитий рис. Постійно перемішуючи, випаровуваємо рідину і потім поступово вливаємо воду чи бульйон невеликими порціями, кожного разу даючи рідині випаруватися. Коли вливаємо останній раз, то за необхідністю солимо.

Такім чином, тушкуємо на невеликому вогні, постійно перемішуючи 20 – 25 хвилин.

Виключаємо вогонь, додаємо гриби і перемішуємо. Потім тертий сир і зелень, знову мішаємо. Зверху кладемо пластинки сиру і накриваємо пательню кришкою.
Даємо страві постояти 2- 3 хвилини і подаємо!

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=V3h-vJCs670

Схожі рецепти

Незвична та смачна окрошка – рецепт літнього супу
Вечеря, Літній суп, Обід, Сніданок
Салат “Гніздечко”
Великдень, Обід, Салат, Свята
Розсипчаста гречка в мультіварці-скороварці
Каші, Мультіварка-скороварка, Обід