Картопля Кріспі – Гратен
(Картопля по-французькі)
Доброго дня, любі друзі!
Сьогодні приготуємо дуже смачну картопельку у французькому стилі.
Нам знадобиться:
6 штук середніх картопель
2 середні цибулі (в мене одна середня, та 2 маленьких)
3 ст. л. розтопленого вершкового масла
сіль, мелений перець за смаком
прованські трави або орегано
Випікати при 180°С 1 годину 30 хвилин.
Через 40 хвилин прикрити фольгою, та за 10 хвилин до закінчення випікання – відкрити.
Або дивіться по своїй духовці, та прикрийте вже після підрум’янювання.
Можна готувати, як на святковий стіл так і на повсякдення.
https://www.youtube.com/watch?v=diK-XlmzWCY