Кабачкові нагетси без смаження
Cмачний рецепт для дітей та дорослих
В сезон кабачків пропоную Вам приготувати цю смачну страву!
Це дуже смачно і бюджетно!
Їдять і просять добавки навіть ті хто не полюбляє кабачки
Можна смакувати самостійно або з соусами!
Нам знадобиться:
2 невеликих кабачка(~ 500 г.)
100 г. твердого сиру
2-3 зубка часнику
1/2 ч. л. копченої паприки
150- 200 г. панірувальних сухарів
2 яйця + 3 ст. л. води
4-5 ст. л. борошна
сіль
Кабачки нарізати брусочками 1-1,5 см.
Покласти в миску, підсолити.
Залишити на 10-15 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
До нього додати тертий часник, копчену паприку, панірувальні сухарі.
Ретельно перемішати.
Яйця розбити в іншу ємність, додати воду, сіль перемішати.
Кабачки промокнути паперовим рушником.
Обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і в паніровці.
Викладати на деко з пергаментом.
ДУХОВКА 200°-210°С 15 -20 ХВИЛИН.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=-UOQQuQTz6c