Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Кабачкові нагетси без смаження

Cмачний рецепт для дітей та дорослих

В сезон кабачків пропоную Вам приготувати цю смачну страву!
Це дуже смачно і бюджетно!
Їдять і просять добавки навіть ті хто не полюбляє кабачки
Можна смакувати самостійно або з соусами!

Нам знадобиться:
2 невеликих кабачка(~ 500 г.)
100 г. твердого сиру
2-3 зубка часнику
1/2 ч. л. копченої паприки
150- 200 г. панірувальних сухарів
2 яйця + 3 ст. л. води
4-5 ст. л. борошна
сіль

Кабачки нарізати брусочками 1-1,5 см.
Покласти в миску, підсолити.
Залишити на 10-15 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
До нього додати тертий часник, копчену паприку, панірувальні сухарі.
Ретельно перемішати.
Яйця розбити в іншу ємність, додати воду, сіль перемішати.

Кабачки промокнути паперовим рушником.
Обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і в паніровці.
Викладати на деко з пергаментом.

ДУХОВКА 200°-210°С 15 -20 ХВИЛИН.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=-UOQQuQTz6c

Схожі рецепти

Гарбуз по-корейські
Веганська кухня, Закуски, Корейська кухня
М’ясні гніздечка з сюрпризом
Вечеря, Обід, Основна страва, Святкова страва, Страви з грибами, Страви з фаршу
Зелений борщ
Вечеря, Обід