Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Кабачкова піца на пательні – соковита і смачна страва для літа

ЛЮБІ ДРУЗІ!
В сезон кабачків пропоную приготувати дуже смачну та соковиту страву.
Ця піца стане однією з улюблених, навіть у тих, хто не полюбляє кабачки
Готується на плиті на пательні, що дуже актуально в літню спеку та коли нема світла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ, КОМЕНТУЙТЕ, СТАВТЕ
Мені буде дуже приємно

ПАТЕЛЬНЯ 26 см.

Нам знадобиться:
400-500 г. кабачків
1. яйце
4-5 ст. л. з гіркою борошна (дивіться по тісту)
1 помідор
80-100 г. сиру
80-100 г. ковбаси (м’яса, шинки)
зелень
1 зубок часнику
1/2 ч. л. сухого базиліку
сіль, олія

Кабачки натерти на тертці, підсолити і залишити на 5-10 хвилин.
Помідор нарізати кільцями.
Часник та зелень дрібно порізати і змішати разом.
Додати сушений базилік і перемішати.
Сир натерти.
Ковбасу нарізати.
З кабачків вичавити сік, додати яйце, сметану і борошно.
Добре вимішати тісто.( воно як густа сметана)
Холодну пательню змастити олією і викласти тісто.
Розрівняти, накрити кришкою.
СМАЖИТИ НА ПОВІЛЬНОМУ ВОГНІ 10-15. ХВИЛИН.
Перевернути і викласти знову на пательню( БЕРІТЬ СИЛІКОНІЗОВАНИЙ ПЕРГАМЕНТ! )
На обсмажену сторону викладаємо зелень з часником, половину сиру, помідор, ковбасу.
Зверху притрусити другою половиною сиру.
Накрити кришкою.
СМАЖИТИ НА ПОВІЛЬНОМУ ВОГНІ 10-15 ХВИЛИН( Або до розплавлення сиру)
Слідкуйте за обсмаженням, щоб не перепекти.
За бажанням, поставити в духовку під гриль на 5-10 хвилин.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=3b8nwmkWAl8

Схожі рецепти

Рулет з лаваша з курячим фаршем
Випічка, До вечері, До обіду, Закуски
Риба по-єврейськи
Єврейська кухня, Вечеря, Обід, Рибні страви, Страви до пива