Термінові голубці з пекінської капусти
Швидкий обід для всієї родини
Ви любите голубці? Пропонуємо приготувати ніжні та соковиті голубці з пекінської капусти. Це смачна страва на кожен день, яка сподобається навіть вибагливим їдакам.
Потрібно:
– 700 г пекінської капусти
– 350 г фаршу
– 160 г відвареного до півготовності рису
– 2 ст.л. томатної пасти
– 1 морква
– 1 цибуля
– олія, зелень
– сіль, цукор, перець за смаком
Листя пекінської капусти залити окропом на 5 хвилин. Воду злити і формувати голубці.
Тушкувати під кришкою на невеликому вогні 30-40 хвилин.
Смачного!
https://www.youtube.com/watch?v=idRBkS_XFMQ