Гарбузові кекси
Я просто в захваті від цих гарбузових кексів! Вони м’які та з спокусливим ароматом! В них зовсім не відчувається гарбуз. Тому, будуть їсти навіть ті, хто його не переносить.
Для приготування нам знадобляться:
– 280 г. пюре з печеного гарбуза
– 240-250 г. борошна
– 1 ч.л. соди
– 1/2 ч.л. розпушувача
– 1/4 ч.л. мускатного горіха
– 1/4 ч.л. меленого імбиру
– 1/2 ч.л. солі
– 1 1/2 ч.л. кориці
– 1 ч.л. ванільного цукру
– 2 яйця
– 180-200 г. цукру
– 120 мл. рослинної олії
– 60 мл. молока
Замісити тісто. Накладати не повні форми. Випікати в духовці 200-210°С 5 хвилин, потім 180°С 15-20 хвилин до сухої палички.
Смачного!
https://www.youtube.com/watch?v=_a5Uv6ytU_Q