Фаршировані перці з курячим філе та овочами
Любі друзі!
В сезон або просто для різноманіття повсякденного меню, рекомендую приготувати смачний та соковитий фарширований перець.
Цей рецепт стане в нагоді, коли бажаєш смачного, ситного та корисного.
Нам знадобиться:
4 шт. середнього перцю
400 г. курячого філе
2 середніх помідора
1 цибуля
1-2 ст. л. сметани
1 ч. л. гірчиці (за бажанням)
100 г. сиру
1 ч. л. сухого часнику
30 г. вершкового масла
sіль, перець за смаком
м’ята або петрушка
oлія для змащення
Перець розрізати навпіл і вийняти насіння, хвостики залишити.
Куряче філе, помідори та цибулю нарізати на кубіки.
Додати гірчицю, сметану, сухий часник, нарізану м’яту, сіль, перець.
Перемішати.
Форму та половинки перцю змастити олією.
Начинити начинкою кожну половинку перцю.
Покласти зверху вершкове масло та натертий сир.
ЗАПІКАТИ В ДУХОВЦІ 180-200°С 40-45 ХВИЛИН.
Можна зверху притрусити зеленню.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xBjiO95JEj0