Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Домашній печінковий паштет за бабусиним рецептом

ЛЮБІ ДРУЗІ!
Готуємо смачний домашній паштет з печінки на пательні — ніжний, ароматний і дуже простий у приготуванні!
Цей рецепт виручить, коли хочеться чогось домашнього, ситного і недорогого. Підійде для бутербродів, перекусів, святкового столу.

Нам знадобиться:
350-400 г курячої печінки
1 невелика цибуля
1-2 невеликих морквин
50 г вершкового масла
1/4 мускатного горіха
сіль, чорний перець за смаком

Смачного!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=dJJeWzHs1UE

Схожі рецепти

Рулет із кабачків
Вегетаріанське, Випічка, Закуска, Літнє блюдо, Сезонне
Оселедець у духовці
Випічка, Закуска, Обід, Святкова стравa
Cвятковий салат з оселедцем
Випічка, Закуска, Святкове
Доступний соус песто
До бутербродів, До м'яса, До макаронів, До овочів, Соуси, Універсальний соус
Гарбузова ікра
Вечеря, Закуска, Овочеві страви