Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Бюджені вафлі з відвареної манки

Любі друзі!
Якщо у Вас залишилась манна каша, яку Ви зварили вчора на сніданок, а її трохи лишилось і ніхто не хоче доїдати?
То дамо їй нове життя сьогоднішнього ранку і приготуємо вафлі!
Ніхто навіть не здогадається і будуть їсти з задоволенням навіть ті, хто манку зовсім не їсть!

Нам знадобиться:
300 г. відвареної (вчорашньої) манки (в мене варена на молоці з цукром)
1 яйце
50 г. розтопленого вершкового масла
1 ч.л. ванільного цукру
1-2 ст.л. цукру (регулюйте за смаком)
1 ч.л. з гіркою розпушувача
1 ст.л. ізюму (запарити)
100 мл. молока
5 ст.л. з гіркою борошна
дрібка солі

Можете ізюм не додавати, або покласти наповнювач який полюбляєте.

Вафельницю за потребою змащувала олією.
Викладала по 1 ст. л. з великою гіркою.
Вийшло 10 вафель.

За смаком вафлі нагадують панкейки

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=iH4FGc-3W18

Схожі рецепти

Курка в сметанному соусі з цибулею та часником
Вечеря, Випічка, До гарніру, Обід
Пряна паска на рослинній олії
Великодні страви, Випічка, До кави
Пахлава
Випічка, До кави, До чаю
Ніжний манник без яєць
Випічка, До сніданку, До чаю