Бюджені вафлі з відвареної манки
Любі друзі!
Якщо у Вас залишилась манна каша, яку Ви зварили вчора на сніданок, а її трохи лишилось і ніхто не хоче доїдати?
То дамо їй нове життя сьогоднішнього ранку і приготуємо вафлі!
Ніхто навіть не здогадається і будуть їсти з задоволенням навіть ті, хто манку зовсім не їсть!
Нам знадобиться:
300 г. відвареної (вчорашньої) манки (в мене варена на молоці з цукром)
1 яйце
50 г. розтопленого вершкового масла
1 ч.л. ванільного цукру
1-2 ст.л. цукру (регулюйте за смаком)
1 ч.л. з гіркою розпушувача
1 ст.л. ізюму (запарити)
100 мл. молока
5 ст.л. з гіркою борошна
дрібка солі
Можете ізюм не додавати, або покласти наповнювач який полюбляєте.
Вафельницю за потребою змащувала олією.
Викладала по 1 ст. л. з великою гіркою.
Вийшло 10 вафель.
За смаком вафлі нагадують панкейки
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=iH4FGc-3W18