Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Бісквіт 7-8 см. в мультиварці або скороварці без розпушувача

Любі Друзі!

Приготуйте смачний бісквіт в мультиварці або скороварці на свято або просто щоб порадувати себе чи своїх близьких. Його можна їсти самостійно або зробити торт.

Нам знадобиться:

5 яєць з холодильника
140 г. цукру (1 стакан 200 г.)
130-140 г. борошна ( 1 стакан 200 г.)
2 ч.л. ванільного цукру
дрібка солі

Режим “Випічка” – 50 хвилин. (Мультиварка або Скороварка)

Після закінчення програми не відкривати кришку 7-10 хвилин.
При випіканні в Скороварці обов’язково перед випічкою ВІКРИЙТЕ КЛАПАН!
Весь час режиму кришку мультиварки не відкривати, бо бісквіт опаде!
Бісквіт можна робити звичайним міксером (що я і робила довгий час?) Збивання яєць займе трохи більше часу, але бісквіт буде такий же пухкий.
На відео бісквіт 8 см., але буває трошки нижчий – 7 см., що теж не поганий результат

УСПІХІВ! СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=ep7oLw2Z2SI

Схожі рецепти

Листкове печиво
Випічка, До кави, До чаю
Пісний штрудель з лавашу
Аерофрітюрниця, Випічка
Розсипчаста гречка в мультіварці-скороварці
Каші, Мультіварка-скороварка, Обід
Ліниві біляші на кефірі
Вечеря, Випічка, Обід, Страви з фаршу, Страви на сковороді, Швидкі страви