Бісквіт 7-8 см. в мультиварці або скороварці без розпушувача
Любі Друзі!
Приготуйте смачний бісквіт в мультиварці або скороварці на свято або просто щоб порадувати себе чи своїх близьких. Його можна їсти самостійно або зробити торт.
Нам знадобиться:
5 яєць з холодильника
140 г. цукру (1 стакан 200 г.)
130-140 г. борошна ( 1 стакан 200 г.)
2 ч.л. ванільного цукру
дрібка солі
Режим “Випічка” – 50 хвилин. (Мультиварка або Скороварка)
Після закінчення програми не відкривати кришку 7-10 хвилин.
При випіканні в Скороварці обов’язково перед випічкою ВІКРИЙТЕ КЛАПАН!
Весь час режиму кришку мультиварки не відкривати, бо бісквіт опаде!
Бісквіт можна робити звичайним міксером (що я і робила довгий час?) Збивання яєць займе трохи більше часу, але бісквіт буде такий же пухкий.
На відео бісквіт 8 см., але буває трошки нижчий – 7 см., що теж не поганий результат
УСПІХІВ! СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ep7oLw2Z2SI