Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Бездріжджова перепічка з фаршем у духовці

Випічка, яка смакує всім!

Бездріжджова перепічка з фаршем у духовці – випічка, яка смакує всім!
Пропоную простий та смачний рецепт випічки без дріжджів. Ці перепічки готуються без смаження – вони запікаються в духовці. Начинку можна робити будь-яку на ваш смак.

Нам знадобиться:

Для тіста:
200 мл теплого кефіру
1 яйце + 1 яйце для змащування
1 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
3-4 ст.л. олії
1 ч.л. розпушувача
350-400 г. борошна

Для начинки:
300 г. фаршу
1 помідор
1 солодкий перець
1 солений огірець
невеличкий пучок зеленої цибулі
1- 2 ст.л. рослинної олії
150-200 г. сиру
спеції, сіль за смаком

Замісити м’яке, липкувате тісто. Прикрити його і залишити на 30 хвилин.

Сир натерти на крупній тертці. Перець, помідор, огірок, зелену цибулю нарізати і додати до фаршу. Підсолити, добавити спеції за смаком та олію і все перемішати.

З тіста сформувати 4 кульки. Кожну кульку трохи розтягнути і з допомогою олії сформувати бортики. Заготовки викласти на деко з пергаментом.

Викласти начинку і присипати половиною тертого сиру. Змастити бортики перепічки збовтаним яйцем.

Випікати в ДУХОВЦІ 180 °С 20 – 25 хвилин (дивіться по своїй духовці)

За 5 хвилин до готовності дістати перепічки з духовки і присипати залишками сиру.

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=eNEgdPaQIR4

Схожі рецепти

Салатик з кабачком за 5 хвилин
Обід, Салати, Сніданок
Горохове пюре з тушонкою без замочування гороху в скороварці-мультиварці
Каші, М'ясні блюда, Мультіварка-скороварка, Обід
Гарбузові кекси
Випічка, Десерт, До чаю
Чизкейк з творогом та пісочним печивом
Вечеря, Випічка, Десерт, Сніданок