Бездріжджова перепічка з фаршем у духовці
Випічка, яка смакує всім!
Бездріжджова перепічка з фаршем у духовці – випічка, яка смакує всім!
Пропоную простий та смачний рецепт випічки без дріжджів. Ці перепічки готуються без смаження – вони запікаються в духовці. Начинку можна робити будь-яку на ваш смак.
Нам знадобиться:
Для тіста:
200 мл теплого кефіру
1 яйце + 1 яйце для змащування
1 ст.л. цукру
1/2 ч.л. солі
3-4 ст.л. олії
1 ч.л. розпушувача
350-400 г. борошна
Для начинки:
300 г. фаршу
1 помідор
1 солодкий перець
1 солений огірець
невеличкий пучок зеленої цибулі
1- 2 ст.л. рослинної олії
150-200 г. сиру
спеції, сіль за смаком
Замісити м’яке, липкувате тісто. Прикрити його і залишити на 30 хвилин.
Сир натерти на крупній тертці. Перець, помідор, огірок, зелену цибулю нарізати і додати до фаршу. Підсолити, добавити спеції за смаком та олію і все перемішати.
З тіста сформувати 4 кульки. Кожну кульку трохи розтягнути і з допомогою олії сформувати бортики. Заготовки викласти на деко з пергаментом.
Викласти начинку і присипати половиною тертого сиру. Змастити бортики перепічки збовтаним яйцем.
Випікати в ДУХОВЦІ 180 °С 20 – 25 хвилин (дивіться по своїй духовці)
За 5 хвилин до готовності дістати перепічки з духовки і присипати залишками сиру.
https://www.youtube.com/watch?v=eNEgdPaQIR4