Чизкейк з творогом та пісочним печивом
Готуємо чизкейк з доступних інгредієнтів, який буде кожному по кишені. Ніжна та кремова структура, вишуканий смак не залишить байдужим нікого!
Нам знадобиться:
500 г. творога
140 г. цукрової пудри
2 яйця
2 ст. л. з гіркою крохмалю
1 ч. л. ванільного цукру
120 г. сметани (в мене 15%)
ДЛЯ ОСНОВИ:
100 г. пісочного печива (краще взяти 200 г.)
50 г. вершкового масла ( краще 100 г.)
Масло розтопити.
Печиво подрібнити в мілку крихту.
Дно та стінки форми щільно огорнути фольгою.
Змішати разом печиво і масло, викласти в форму, добре утрамбувати.
Запікати в ДУХОВЦІ 160⁰С 10 – 15 ХВИЛИН.
Цукрову пудру змішати з крохмалем.
Творог розім’яти блендером.
Додати яйця, ванільний цукор, сметану і добре збити блендером.
Додати цукрову пудру з крохмалем і ще раз змішати.
Потім всю масу збити міксером.
Перелити отриману суміш на основу.
Запікати в ДУХОВЦІ 150⁰С 45-50 ХВИЛИН.
Після випікання залишити Чізкейк остигати в духовці з прочиненими дверцятами.
Потім дістати з духовки, накрити плівкою і поставити в ХОЛОДИЛЬНИК НА НІЧ!
З ФОРМИ НЕ ДОСТАВАТИ!
Після визначено часу зняти плівку і дістати з форми. ОБЕРЕЖНО! ДУЖЕ НІЖНИЙ!
https://www.youtube.com/watch?v=fPH7WN7rpcU