Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Чизкейк з творогом та пісочним печивом

Готуємо чизкейк з доступних інгредієнтів, який буде кожному по кишені. Ніжна та кремова структура, вишуканий смак не залишить байдужим нікого!

Нам знадобиться:
500 г. творога
140 г. цукрової пудри
2 яйця
2 ст. л. з гіркою крохмалю
1 ч. л. ванільного цукру
120 г. сметани (в мене 15%)

ДЛЯ ОСНОВИ:
100 г. пісочного печива (краще взяти 200 г.)
50 г. вершкового масла ( краще 100 г.)

Масло розтопити.
Печиво подрібнити в мілку крихту.
Дно та стінки форми щільно огорнути фольгою.
Змішати разом печиво і масло, викласти в форму, добре утрамбувати.
Запікати в ДУХОВЦІ 160⁰С 10 – 15 ХВИЛИН.

Цукрову пудру змішати з крохмалем.
Творог розім’яти блендером.
Додати яйця, ванільний цукор, сметану і добре збити блендером.
Додати цукрову пудру з крохмалем і ще раз змішати.
Потім всю масу збити міксером.
Перелити отриману суміш на основу.
Запікати в ДУХОВЦІ 150⁰С 45-50 ХВИЛИН.

Після випікання залишити Чізкейк остигати в духовці з прочиненими дверцятами.
Потім дістати з духовки, накрити плівкою і поставити в ХОЛОДИЛЬНИК НА НІЧ!

З ФОРМИ НЕ ДОСТАВАТИ!

Після визначено часу зняти плівку і дістати з форми. ОБЕРЕЖНО! ДУЖЕ НІЖНИЙ!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=fPH7WN7rpcU

Схожі рецепти

Соте з баклажанів
Вечеря, Обід, Овочі
Рулетикі з кабачків
Вечеря, Закуски
Незвична та смачна окрошка – рецепт літнього супу
Вечеря, Літній суп, Обід, Сніданок
Паска на Великдень
Великдень, Випічка, Пасха, Свято