Капуста маринована за 2-3 години
Любі Друзі!
Готуємо смачну та швидку мариновану капусту. Смачно їсти з картопелькою, додати в салат, або просто так.
Нам знадобиться:
2 кг. капусти
1 морква
1 солодкий перець (в мене заморожений)
МАРИНАД:
1 литр води
2 ст.л. солі
150-200 г. цукру
2 лаврових листа
125 мл. 9% оцту
1 головка часнику (невеличка)
Капусту потерти або нарізати тоненько. Додати терту моркву, та нарізаний перець. Ретельно перемішати.
В воду додати цукор, сіль, лавровий лист та закип’ятити. Часник натерти і додати в гарячий маринад, також додати оцет. Капусту залити гарячим маринадом, притиснути, поставити груз.
Можна їсти відразу після остигання (тобто через 2-3 години), але смачніше вона стає через добу. Потім перекласти капусту в зручну тару та поставити в холод. При вживанні, за бажанням, можна додати олію, але вона смачна і так!
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=M2gcjYancsA