Курка з апельсинами
В будні та на свята
Любі Друзі!
Приготуємо надзвичайно смачну курку в апельсинах. Я готую стегна, але можна брати любі частини курки, які Ви полюбляєте.
Нам знадобиться:
800г. – 1 кг. курячих стегон
2 апельсина
2-3 (можна і більше) зубка часнику
1 ст.л. меду
1 ч.л. солодкої паприки
0,5 ч.л. сухого імбиру
1 ч.л. куркуми
100 мл. соєвого соусу
З 1 апельсину вичавити сік, додати спеції, потертий часник, соєвий соус. Стегна наколоти виделкою та занурити в маринад від 2 годин або на ніч.
З другого апельсину зняти шкірку та порізати кружальцями.
Курку після маринування дістати і викласти у форму з пергаментом, залити маринадом та покласти зверху кружальця апельсину.
Готувати в духовці при 180-200°С 40-50 хвилин.
Через кожні 15-20 хвилин дістати та полити маринадом.
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=47c3Of11rv4