Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Риба по-єврейськи

ЛЮБІ ДРУЗІ!
Цей рецепт риби по-єврейськи — перевірений часом. Усього кілька інгредієнтів, а смак — неперевершений!
Така рибка чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Обов’язково збережіть і приготуйте!

Нам знадобиться:
~600 г риби (хек, минтай)
~400 г цибулі
2 ст. л. рослинної олії
40-50 г вершкового масла
1-2 ч. л. спецій для риби
200 мл 10% вершків або 3-4 ст. л. сметани
1/4 ч. л. соди
зелень, сіль, перець за смаком

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=HrzXrSm-vn8

Схожі рецепти

Класичний салат Цезар з курячим філе
Вечеря, Обід, Салати, Свята, Холодні страви, Швидкі рецепти
Швидкий обід чи вечеря в пательні
Бистро і вкусно, Вечеря, Обід