Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Гарбузовий мус

без яєць, вершків, масла та желатину

Пропоную приготувати десерт з Гарбуза, який по своїй структурі нагадує мус! Ніжний, кремовий, з шоколадним присмаком.

Цей мус можна їсти з креманки чи подати як десерт.
На смак зовсім не відчувається гарбуз, тому з упевненістю готуйте навіть ті хто його не любить!

Нам знадобиться:
150 г. пюре з печеного гарбуза
1 банан (краще переспілий)
1/2 – 1 плитка шоколаду
100 г. галетного печива ( в мене “Марія” )
1 ч. л. цедри апельсину або ванільного цукру ( в мене суха цедра )
цукор за бажанням

Все збити блендером і поставити в холод на 3-5 годин, але краще на ніч.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=w96fFi5W4X4

Схожі рецепти

Ніжний та легкий десерт без випікання та збивання міксером
Без випікання, Без збивання міксером, Десерти
Десерт-мус з какао
Без випічки, Десерти
Швидкі булочки з корицею у стилі Сінабон
Випічка, Десерти, До чаю, Солодке, Швидкі рецепти
Джем з дині
Варення, Десерти, Джеми, До кави, До чаю, Заготовки на зиму