Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Тушкований перець без рису

З особливим інгредієнтом

Тушкований перець без рису з особливим інгредієнтом!

При фаршируванні перцю вирішила додати кус-кус замість рису та секретний інгредієнт і не прогадала. Вийшло дуже ніжно, соковито та ароматно!

Нам знадобиться:
500 г. перцю
300 г. фаршу (в мене свинячий)
1 невелика морква
50 г. м’якого сиру або творогу
4 ст.л. кус-кус
10 ст.л. кип’ятка
2 зубка часнику
3 ст.л. з гіркою сметани
невеликий пучок зеленої цибулі і петрушки
250 мл. томатного соусу (або 2 ст.л. томат. пасти.)
сіль за смаком
вода

Кус-кус залити кип’ятком і дати настоятися 5-7 хвилин.
Зелень подрібнити.
Моркву нарізати чи натерти.
Змішати з фаршем овочі, сир, зелень, часник.
Начинити перці.
Томат. соус змішати з сметаною і долити води до 500 мл.
Підсолити.
Залити отриманим соусом і тушкувати під кришкою на невеликому вогні після закипання 40 хвилин.

Смачного!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=au5Mr73UBiA

Схожі рецепти

Незвична та смачна окрошка – рецепт літнього супу
Вечеря, Літній суп, Обід, Сніданок
Рецепт засолу оселедця в домашніх умовах
Вечеря, Закуска, Рибні страви, Свята, Українська кухня
Смачний плов на пательні
Вечеря, Обід, Перша страва
Курячі відбивні в хрусткій паніровці
Вечеря, Випічка, Обед, Сніданок