Тушкований перець без рису
З особливим інгредієнтом
Тушкований перець без рису з особливим інгредієнтом!
При фаршируванні перцю вирішила додати кус-кус замість рису та секретний інгредієнт і не прогадала. Вийшло дуже ніжно, соковито та ароматно!
Нам знадобиться:
500 г. перцю
300 г. фаршу (в мене свинячий)
1 невелика морква
50 г. м’якого сиру або творогу
4 ст.л. кус-кус
10 ст.л. кип’ятка
2 зубка часнику
3 ст.л. з гіркою сметани
невеликий пучок зеленої цибулі і петрушки
250 мл. томатного соусу (або 2 ст.л. томат. пасти.)
сіль за смаком
вода
Кус-кус залити кип’ятком і дати настоятися 5-7 хвилин.
Зелень подрібнити.
Моркву нарізати чи натерти.
Змішати з фаршем овочі, сир, зелень, часник.
Начинити перці.
Томат. соус змішати з сметаною і долити води до 500 мл.
Підсолити.
Залити отриманим соусом і тушкувати під кришкою на невеликому вогні після закипання 40 хвилин.
Смачного!
https://www.youtube.com/watch?v=au5Mr73UBiA