Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Запіканка з курячим філе та кабачками

ЛЮБІ ДРУЗІ!
Для любителів кабачків пропоную приготувати запіканку з курячим філе та овочами.
Це дуже смачно та корисно!

Форма 24х16см

Нам знадобиться:
250 г. курячого філе
2 яйця
350-400 г. кабачків
1 морква
1 цибуля
1 солодкий перець
2 ст.л. манки
150 г. сиру
2 ст.л. кетчупу
3 зубка часнику
сіль, перець, кріп, олія

Кабачок натерти на крупній тертці.
Підсолити і залишити.
Куряче філе нарізати дрібними кубіком.
Моркву натерти на крупній тертці.
Сир натерти на дрібній тертці.
Солодкий перець та цибулю нарізати кубіком.

На пательні підсмажити цибулю та моркву.
Додати куряче філе і підсмажити, помішуючи до побіління м’яса.
Підсолити, поперчити, додати кетчуп і протушкувати трохи разом.

Кабачок віджати від рідини.
Додати тертий часник, яйця, половину тертого сиру, солодкий перець, манку.
Перемішати

Форму змастити олією.
Викласти половину кабачка і розрівняти.
Зверху покласти все філе з овочами і присипати трохи сиром.
На м’ясо покласти другу половину кабачка, розрівняти.

Запекти в ДУХОВЦІ 180°С 30 ХВИЛИН.

Після цього часу дістати і присипати залишками сиру.

Поставити в ДУХОВКУ ЩЕ НА 3-5 ХВИЛИН.

Розрізати краще, коли трохи остигне ( тоді більшетримає форму )

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=sSP9DySRh0E

Схожі рецепти

Капустяний пиріг без борошна
Вечеря, Випічка, До кави, До чаю, Обід
Кабачкові нагетси без смаження
Без смаження, Вечеря, Закуски, Обід
Риба по-єврейськи
Єврейська кухня, Вечеря, Обід, Рибні страви, Страви до пива