Рулет-еклер з фінського млинця
Швидкий та смачний рецепт
Пропоную смакувати рулет-еклер з фінського млинця! Це унікальне тісто без заморочок, яке робиться і печеться дуже швидко. Начинку можна робити за рецептом, або за своїм смаком!
Нам знадобиться:
ТІСТО:
4 яйця
1/2 ч. л. солі
1 ст. л. цукру
30 г. розтопленого вершкового масла
180 г. борошна
360 мл. теплого молока
КРЕМ:
300-400 г. творога (в мене топлений)
200-250 г. варене згущене молоко
100 г. сметани
Яйця розбити. Додати сіль, цукор, розтоплене масло і перемішати. Всипати все борошно і ретельно вимішати. Поступово додати молоко, кожного разу добре розмішуючи.
На деко покласти силіконізований пергамент і вилити тісто.
Випікати в духовці 200-220°С 15 хвилин. Потім прикрутити до 180°С і пекти ще 15 хвилин.
Вийняти млинець з духовки і охолодити.
Для крему збити творог з вареною згущенкою і сметаною. Поставити в холод поки охолоджується корж.
Після охолодження млинця змастити його охолодженим кремом. (можно додати фрукти чи ягоди)
Завернути в пергамент або плівку і поставити в холодильник на 2-4 години.
Готовий рулет, за бажанням, присипати цукровою пудрою.
Смачного!!!
https://www.youtube.com/watch?v=2ZcUWR1ACvI