Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Рулет-еклер з фінського млинця

Швидкий та смачний рецепт

Пропоную смакувати рулет-еклер з фінського млинця! Це унікальне тісто без заморочок, яке робиться і печеться дуже швидко. Начинку можна робити за рецептом, або за своїм смаком!

Нам знадобиться:
ТІСТО:
4 яйця
1/2 ч. л. солі
1 ст. л. цукру
30 г. розтопленого вершкового масла
180 г. борошна
360 мл. теплого молока

КРЕМ:
300-400 г. творога (в мене топлений)
200-250 г. варене згущене молоко
100 г. сметани

Яйця розбити. Додати сіль, цукор, розтоплене масло і перемішати. Всипати все борошно і ретельно вимішати. Поступово додати молоко, кожного разу добре розмішуючи.
На деко покласти силіконізований пергамент і вилити тісто.

Випікати в духовці 200-220°С 15 хвилин. Потім прикрутити до 180°С і пекти ще 15 хвилин.

Вийняти млинець з духовки і охолодити.

Для крему збити творог з вареною згущенкою і сметаною. Поставити в холод поки охолоджується корж.

Після охолодження млинця змастити його охолодженим кремом. (можно додати фрукти чи ягоди)
Завернути в пергамент або плівку і поставити в холодильник на 2-4 години.

Готовий рулет, за бажанням, присипати цукровою пудрою.

Смачного!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=2ZcUWR1ACvI

Схожі рецепти

Листкове печиво
Випічка, До кави, До чаю
Бездріжжові великодні кексики
Випічка, До кави, До чаю, Паска, Свята
Піцца ‘5 хвилинка’
Бистро та смачно, Випічка, Лениві рецепти
Пасхальні гніздечка
Випічка, Декор для пасок, Пасхальні рецепти