Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Жульєн з грибами та куркою на пательні

Пропоную приготувати смачну страву, яку можна подати до столу на кожен день чи на свято.
Готується швидко та просто!

Нам знадобиться:
400-450 г. печериць
400 г. курячого філе
30 г. вершкового масла
2-3 ст. л. рослинної олії
1 ст. л. з гіркою борошна
300-400 мл. 10% вершків (чи сметани)
Я готувала навіть з молоком (теж було смачно)
1 цибуля
1 зубок часнику
сіль за смаком
150 г. сиру

Сир натерти на крупній тертці.
Філе нарізати невеличкими кубіками.
Підсмажити на великому вогні на олії і вершковому маслі, помішуючи.
Підсолити за смаком.
Гриби нарізати невеличкими шматочками.
Цибулю покрогити на маленькі кубіки.
Підсмажити цибулю на сумвшші вершкового масла та олії.
Додати порізані гриби і накрити кришкою.
Тушкувати під кришкою до виділення вологи.
Зняти кришку і смажити печериці до випаровування рідини.
Додати сіль, тертий часник і підсмажену курку.
Додати борошно і ретельно перемішати.
Влити вершки і помішуючи довести до загущення на невеликому вогні.
Виключити вогонь.
Присипати сиром і накрити кришкою до розплавлення сиру.
Можна їсти як самостійну страву, додавати до гарніру чи як закуску до святкового столу!

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=r5bynVr6bP8

Схожі рецепти

Картопля в вершково-гірчичному соусі
Мультіварка-скороварка, Обід
Баклажани з помідорами та сиром без смаження
Без смаження, Вечеря, Закуски, Обід
Оселедець у духовці
Випічка, Закуска, Обід, Святкова стравa