Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Печиво “Трюфель”!

Смачне та ніжне!

Любі друзі!

Майже кожен з нас асоціює дитинство з якимось ласощами.
Це печиво готували мами та бабусі для нас коли ми були маленькими.
Пропоную поринути в дитинство і приготувати для себе та своїх діточок таку смакоту!

Нам знадобиться:

ВИКОРИСТОВУЮ СТАКАН 250 мл.

  • 2 відварених жовтка
  • 3 ст.л. з горкою смальцю (або м’якого маргарину)
  • 1 ст.л. сметани (або майонезу)
  • 2 ст.л. цукрової пудри
  • 215 г. борошна (1,5 ст. борошна)
    Або дивіться по тісту. Воно повинно бути м’яке, тримати форму, не липнути і тримати форму.

ДЛЯ ОБВАЛЮВАННЯ ПЕЧИВА:

  • 3 ст.л. цукрової пудри
  • 1,5 ст.л. какао

ВИПІКАТИ ПРИ 180 °С 10-15 ХВИЛИН.

НЕ ПЕРЕТРИМАЙТЕ!

Печиво повинно залишитись світлим.
Після виймання з духовки залиште його на деко охолонути до теплого (бо воно дуже ніжне )

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=ssq55qR3Kyo