Печиво “Трюфель”!
Смачне та ніжне!
Любі друзі!
Майже кожен з нас асоціює дитинство з якимось ласощами.
Це печиво готували мами та бабусі для нас коли ми були маленькими.
Пропоную поринути в дитинство і приготувати для себе та своїх діточок таку смакоту!
Нам знадобиться:
ВИКОРИСТОВУЮ СТАКАН 250 мл.
- 2 відварених жовтка
- 3 ст.л. з горкою смальцю (або м’якого маргарину)
- 1 ст.л. сметани (або майонезу)
- 2 ст.л. цукрової пудри
- 215 г. борошна (1,5 ст. борошна)
Або дивіться по тісту. Воно повинно бути м’яке, тримати форму, не липнути і тримати форму.
ДЛЯ ОБВАЛЮВАННЯ ПЕЧИВА:
- 3 ст.л. цукрової пудри
- 1,5 ст.л. какао
ВИПІКАТИ ПРИ 180 °С 10-15 ХВИЛИН.
НЕ ПЕРЕТРИМАЙТЕ!
Печиво повинно залишитись світлим.
Після виймання з духовки залиште його на деко охолонути до теплого (бо воно дуже ніжне )
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ssq55qR3Kyo