Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Тістечко “Мілфей”

ЛЮБІ ДРУЗІ!

Пропоную приготувати ніжне, легке та смачне тістечко за мотивами торта “Мільфей”
Ніжні, хрусткі коржі та смачний крем як пломбір, зроблять святковим та незабутнім навіть звичайний день.
Робити його не складно та швидко, з мінімумом інгредієнтів.

Нам знадобиться:

  • 450-500 г. листкового тіста (розморозити)

КРЕМ:

  • 250 мл. молока
  • 1 яйце
  • 80 г. цукру (3-4 ст. л.)
  • 30 г. крохмалю або 1,5 ст.л. борошна
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 100 г. м’якого вершкового масла
  • цукрова пудра

ДЛЯ КРЕМУ в жаростійку ємність розбити яйце, додати ванільний цукор, цукор, крохмаль і розмішати.
Поступово додавати молоко. постійно розміщуючи.
Поставити ємність на плиту на середній вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.
Після закипання проварюємо 1-2 хвилини, до загущення.
Перекласти заварну основу в іншу ємність, прикриваємо плівкою у контакт і ставимо охолоджуватись.
Після охолодження поступово додаємо в збите масло і збиваємо до разом до пишної маси.

ДЛЯ ЛИСТКОВИХ ЗАГОТІВЕЛЬ тісто викладаємо на притрушену борошном поверхню.
ТІСТО НЕ РОЗКОЧУЄМО!
Нарізаємо на квадрати і викладаємо на деко.

ВИПІКАЄМО В РОЗІГРІТІЙ ДУХОВЦІ ПРИ 200°С ВЕРХ-НИЗ З КОНВЕКЦІЄЮ 15-20 ХВИЛИН.

Дістаємо і дамо охолонути.

Заготівлі розрізаємо навпіл і пемащуємо кремом.
Зверху притрушуємо цукровою пудрою.
Краще дати тістечками трохи постояти при кімнатній температурі, а потім поставити у холодильник.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=boADBFpnTUI

Схожі рецепти

Вафельний рулет з курячим фаршем
Вечеря, Випічка, Закуска, Святкове блюдо, Страви з фаршу
Миттєві пончики на згушеному молоці
Випічка, До кави, До чаю
Кекс з бананом та цукерками ‘Корівка’
Бюджетна кухня, Випічка, Десерт
Пряна паска на рослинній олії
Великодні страви, Випічка, До кави