Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Великодні печива “Гніздечка”

Сподобаються дітям і дорослим!

Любі друзі!

Якщо Ви не полюбляєте дріжджову випічку, а поласувати солоденьким на свято бажаєте.
Спечіть дуже смачне та гарне печиво “Гніздечка”.
Робиться швидко, з недорогих продуктів.
Можна залучити діточок, їм сподобається

Нам знадобиться:
100 г. цукру ( 4 ст. л. з горкою)
200 г. борошна
1 ч.л. розпушувача
40 г. какао (4 ст.л. без гірки)
70 г. смальцю (або м’якого масла)
1 яйце
1 ч.л. ванільного цукру
1 – 3 ст.л. води за потребою
50 г. шоколаду
невеличкий шматочок масла
1-2 цукатів ківі (можна і без нього)
дрібка солі
цукерки в вигляді яєць

В борошно додати цукор, ванільний цукор, сіль, розпушувач, просіяти какао та все перемішати.
Додати смалець (чи м’яке масло) і замісити лопаткою в крихту.
Потім вимішуємо руками. Якщо тісто не збирається до купи, а розсипається, то потихеньку додаємо воду і замішуємо.
Тісто повинно зібратися в комок ( довго не месіть!)
З тіста формуємо маленький кульки і ставимо в ХОЛОДИЛЬНИК НА 1 ГОДИНУ.( в мене вийшло 35 кульок)
Формуємо печиво за допомогою часникодавки. На 1 печиво у мене уходило 2-3 кульки. Дно печива притискаємо кришкою бутилки.
Випікаємо на пергаменті при 180°С 12-15 ХВИЛИН.
НЕ ПЕРЕДЕРЖІТЬ!
Цукати ківі натираємо на мілкій терці.
Шоколад кладемо в мішечок, додаємо маленький шматочок масла і кладемо в окроп для розтоплення.
На дно печива наносимо шоколад, кладемо шматочок тертого ківі і додаємо цукерки.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=2qThpmEOEeI

Схожі рецепти

Капустяний пиріг без борошна
Вечеря, Випічка, До кави, До чаю, Обід
Класичний салат Цезар з курячим філе
Вечеря, Обід, Салати, Свята, Холодні страви, Швидкі рецепти
Котлети Української кухні
Вечеря, М'ясні блюда, Обід, Свята
Ніжні картопляні млинці
Випічка, До кави, Сніданок