Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Бездріжжові пиріжки

З незвичним інгредієнтом

Любі друзі!

Готуємо незвичні пиріжки!
Вони сподобаються всім, особливо тим, хто полюбляє багато начинки і хрумку скоринку зовні.
Нам не знадобиться ні дріжджів, яєць, навіть кефіру!
Начинку можете робити будь-яку.
Я зробила картоплю з смаженими грибами та кропом.

Нам знадобиться:
200 мл. теплого будь-якого розсолу (в мене з кислих огірків)
1 ст. л. цукру
3 – 4 ст.л. рослинної олії
1 ч.л. соди
~ 400 г. борошна (тісто повинно бути м’яке)
будь-яка начинка
олія для смаження

Розсол процідити та підігріти (щоб був тепленький)
Додати соду і ретельно перемішати, щоб вона погасилась.
Додати цукор і теж добре перемішати, щоб розчинився цукор.
Влити олію, перемішати і поступово додавати борошно.
Замішуємо спочатку лопаткою, а потім руками.
Тісто виходить м’яке, не липке.
Кладемо його в пакет на 10 хвилин.
Після чого ділимо тісто на 2 частини. Кожну ділимо на 5 шматочків.
Шматочки формуємо в шарики і розкочуємо кожен. (краще їх прикрити плівкою, щоб не підсихати, бо потім складно зліплювати краї пиріжка.)
На кожну заготівлю викладаємо начинку і заліплюємо краї.
На пательню наливаємо олію і розігріваємо її.
Кладемо пиріжки швом до низу і смажимо на середньому вогні, декілька разів перевертаючи.
Викладаємо на серветки і потім подаємо до столу.

СМАЧНОГО!!!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=tj-yvLW0WOk

Схожі рецепти

Котлети Української кухні
Вечеря, М'ясні блюда, Обід, Свята
М’які та вологі паски
Великдень, Випічка, Паска, Свята
Ліниві вареники
Випічка, Сніданок, Українська кухня
Рулет із кабачків
Вегетаріанське, Випічка, Закуска, Літнє блюдо, Сезонне