Млинці-мішечки з грибами
Дуже смачна страва на будні і на свята!
Любі друзі!
Готуємо смачну страву!
Її можна подати на святковий стіл, або побалувати своїх рідних в будні.
Нам знадобиться:
Млинці:
300 мл. молоко
100 г. борошна
1 яйце
1 ст. л. цукру
1/2 ч. л. солі
2 ст. л. олії
Начинка:
200 г. грибів (в мене шампіньони)
150 г. сметани (в мене 15%)
1 ч. л. борошна
1 ч. л. сухого часнику
сіль, перець за смаком
зелена цибуля
олія для смаження
Гриби порізати середнім кубіком і підсмажити на олії до золотавості.
Додати сіль, перець, сухий часник. Перемішати.
Всипати борошно, помішати і додати сметану. Постійно перемішуючи, потримати на вогні 1- 2 хвилини до загущення. Якщо треба, ще додати спеції.
Викласти в іншу ємність для охолодження.
Для млинців яйце, сіль, цукор змішати. Додати поступово борошно і молоко, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок. Додати олію та перемішати.
Випікати млинці на розігрітій пательні. Перед першим млинцем змазати її олією.
Пір’я зеленої цибулі залити окропом і потримати 30 секунд. Вийняти, зрізати білі краї.
Після охолодження млинців і начинки збираємо мішечки.
Млинець викладаємо гарною стороною до низу на центр кладемо 2 чайні ложки щ горкою начинки і збираємо краї млинця в мішечок.
Перев’язуємо пір’ям цибулі.
В мене з цієї кількості начинки вийшло 7 мішечків.
Млинців я напекла 12 шт.
Діаметр пательні 22 см.
Раджу збільшити кількість начинки і зробити більше мішечків!
Ми з’їли дуже швидко, бо дуууже смачно?
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xqKDlwGZNTM