Пісний штрудель з лавашу
за 15 хвилин в аерофрітюрниці або духовці
Любі друзі!
Готуємо швидке смачненьке до кави або чаю. Цей Штрудель можна їсти тим хто слідкує за вагою, а також в піст!
Готувати можна в Аерофрітюрниці, а також в звичайній Духовці.
Нам знадобиться:
3 круглих лаваша (можна звичайний нарізати)
4-5 невеличких яблука
цукор
олія
кориця
родзинки
цукрова пудра
Лаваш змастити олією, викласти потерті яблука і притрусити цукром. За бажанням додати корицю чи родзинки, можна горішки.
Скрутити лаваш конвертиком.
Викласти в Аерофрітюрницю або Духовку. Змастити зверху олією та притрусити цукром.
В аерофрітюрниці – 200°С 10 хв.
Якщо забажаєте після цього часу можна ще перевернути, змастити олією і поставити ще на 2 хвилини.
В духовці 180°-200°С 15-20 хвилин. Але дивіться по своїй духовці.
Можна подавати з морозивом! Це дуууже смачно!
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=VzKhlLMFbk4