Молочні коржики
Довго залишаются м'якими
Любі Друзі!
Приготуємо молочні коржики!
Їх можна приготувати у святковому варіанті (як у мене), притрусити якоюсь присипкою за бажанням, чи залишити просто так. Вони смачні, довго залишаються м’якими та швидко готуються!
Нам знадобиться:
Якщо бажаєте прикрасити як у мене, то треба зробити пасту для малювання:
1 яєчний білок
30 г. цукру
30 г. м’якого масла
40-50 г. борошна
2 ч.л. харчового барвника
Для тіста:
1 яйце + 1 жовток
70 мл. олії
150 мл. молока
5 ст.л. цукру (буде не дуже солодко), якщо любите солоденьке додайте ще 2-3 ст. л.
2 ч.л. розпушувача
2 ч.л. ванільного цукру
450 г. борошна
Присипки:
– шоколад
– кокосова стружка
– горішки
– міндальна стружка
– кольорова пасхальна присипка
та все інше, що забажається
Тісто повинно бути м’яке і не липке (не забивайте тісто борошном)
Сформуйте з тіста кульки, в потім з них серденька.
Викладаємо на деко з пергаментом. Малюємо пастою, присипаємо присипкою.
Випікати при 180°С 20- 30 хвилин
СМАЧНОГО!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Yk0f9vl87bo