Слідкуй за мною у соціальних мережах:

Маринована Капуста “Пелюстка”

Швидко та Смачно!

Любі Друзі!
Готуємо смачну та просту страву.
Капустяні пелюсточки, як квіточки, прикрасять та доповнять Ваш повсякденний стіл своєю красою та смаком!

Нам знадобиться: НА БАНКУ 2 ЛІТРИ
1кг. 200г. капусти
1 буряк
2-4 зубка часнику

Для розсолу:
1 літр води
4 ст.л. цукру
2 ст.л. сіль
120 мл. яблучного оцту (якщо звичайний столовий 9%, то 90 мл.)
1 шт. лавровий лист
8-10 шт. перець чорний горошком

Капусту порізати квадратиками ~3-3,5 см. Буряк нарізати або натерти на тоненькі пластинки. Часник теж порізати пластинками.
Викласти шарами в банку, притискаючи кожен.

Зробити розсол: в 1 літр води додати цукор, сіль, спеції. Довести до кипіння та прокип’ятити 1 хвилину. Зняти з вогню та додати оцет. Перемішати та обережно залити в банку. Залишити капусту до остигання на столі, потім поставити в холодильник. Можна їсти через добу, але саме смачніше через 3 доби. За смаком додавайте олію.

СМАЧНОГО!

Залишайте свої коментарі під відео на YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=dWofWNjOIMQ

Схожі рецепти

Курячі фрикадельки з ніжним молочним соусом
Вечеря, До гарніру, М'ясна страва, Обід
Швидкий обід чи вечеря в пательні
Бистро і вкусно, Вечеря, Обід
Соте з баклажанів
Вечеря, Обід, Овочі
Леніві суші – швидкі та смачні кульки з рису
За 30 хвилин, Леніві рецепти, Обід, Сніданок, Суші